LÆR OS AT KENDE

Hos Joe & Moe får du frisklavet mad på gode råvarer. Som det eneste sted i Holstebro kan du få grillkyllinger fra gasgrill og lækre udenlandske sandwiches. Køkkenet er en blanding af mellemøstlig, spansk og mexikansk. Der er med andre ord masser af smag, men stadig med et udvalg fra det helt blide til chili fra den øverste hylde. Du skal ikke snyde dig selv for vores hvidløgscreme eller guacamole, som selvfølgelig er hjemmelavet. Er du til en god sandwich med lækker falafel, så gør den lidt mere autentisk med et strejf af tartur og tahine. Har du spørgsmål, så bare spørg løs – vi står klar til at fortælle dig mere om mulighederne.

MØD JOSEPH

Er du klar til at blive mødt med smil, en lille joke og masser af ærlighed? Sådan er Joseph nemlig. Ud over at være den ene halvdel af Joe & Moe, så er han også en mand med masser af erfaring. Efter at have været ansat i flere virksomheder, så har han endelig bestemt sig for at blive selvstændig. Joseph er halv libaneser og har taget alt det bedste med fra begge kulturer. Hans hjerte banker bestemt for den gode, autentiske mad – men i særdeleshed også for kunderne. Hos Joe & Moe skal man føle sig hjemme og turde sige sin mening. Det er nemlig vigtigt for Joseph, at alle føler sig velkommen og får et godt måltid.

MØD MOHAMMED

Der er ingen tvivl om, at kokken Mohammed hos Joe & Moe holder af mad. Er du i tvivl, så siger han, at du bare skal kigge på hans mave. Mohammed kommer fra Syrien og har prøvet meget forskelligt gennem livet. Desværre har han også set krigen helt tæt på, så han er glad for nu at kunne give sine børn en tryg fremtid og samtidig lave en masser lækker mad. Mohammed snakker rigtig gerne om mad – og vil du gerne have en samtale i gang, så spørg bare ind til den hjemmelavede chili eller hvidløgscreme.